Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Lid van PPP; Platform Promotional Products

Imhotep Promotions streeft naar professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft daardoor verantwoordelijkheden om dit streven te garanderen. Zo garanderen wij dat de producten tot stand komen zonder kinderarbeid, rekening houdend met het milieu en veiligheid.

Imhotep Promotions heeft de ambitie om eerste keus te zijn van afnemers, leveranciers en medewerkers. De gedragscode geeft aan wie wij zijn en hoe wij werken.

 

Download MVO - Nederlands

Download CSR - English

Download MVO (PPP) - Nederlands

Platform Promotional Products

Branchevereniging

Platform Promotional Products is de Nederlandse branchevereniging voor bedrijven die promotionele producten vermarkten. PPP stimuleert branchebrede professionaliteit, ontwikkeling en verspreiding van vakkennis. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neemt hier een sleutelpositie in. PPP streeft naar een transparante rol binnen de marketing mix. PPP is de maatschappelijk erkende spreekbuis voor de branche en gesprekspartner van en naar stakeholders.

Onze producten zijn onmisbaar in de marketingmix. Promotionele producten zijn imago-bevorderend en dus dienen zij op professionele en duurzame wijze geproduceerd te worden. PPP werkt vanuit een actief verenigingsverband aan de verdere ontwikkeling van onze branche. Ethisch en verantwoord handelen zijn hierin kernwaarden.

Imhotep

Kelvinring 52A, 2952 BG

Alblasserdam